Raffaello - Két tengernyi élmény

Menü

Gyakran Ismételt Kérdések

Ki vehet részt a promócióban?

A Promócióban részt vehet minden 18. életévét betöltött, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező, cselekvőképes, természetes személy, aki a Játékszabályban leírt feltételeknek megfelelően a meghatározott termékekből a  meghatározott mennyiségben vásárol, és személyes adatai megadásával regisztrál, valamint feltölti a vásárlást igazoló blokk adatait a www.raffaello.hu weboldalon. A Játékból ki vannak zárva a Szervező és a Lebonyolító vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1§ (1) 2.), valamint a Játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói (Ptk.8:1§ (1) 2.).

Melyik termékekkel vehetek részt a játékban?

A promócióban a Raffaello 150 g-os, 230 g-os és 100 g-os termékekkel vehetsz részt.

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásárolj legalább egy darabot a fent felsorolt termékek közül, és regisztrálj a honlapon, majd a vásárláskor kapott blokkon lévő AP kódot a vásárlás dátumával és idejével együtt töltsd fel a weboldalra! (Kódfeltöltés menüpont.)


  • RAFFAELLO 150 gramm

  • RAFFAELLO 230 gramm

  • RAFFAELLO 100 gramm

Hogyan tölthetem fel az AP kódomat?

A kódok feltöltésére a weboldalon, a Kódfeltöltés menüpont alatt van lehetőség. Az első kód feltöltése előtt regisztrálni is kell, a további feltöltések esetén elegendő a belépés gombra kattintani. Egy e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni, viszont egy regisztrációhoz kapcsolódóan több AP kódot is fel lehet tölteni.

Meg kell-e őriznem a kódfeltöltést követően a blokkot?

A nyeremény megszerzéséhez mindenképpen szükséges a blokk megőrzése, mert a napi és a heti díjak, valamint a fődíj megnyerése esetén is csak a blokk beküldését követően van lehetőség a nyeremény átvételére. Abban az esetben, ha a kód feltöltésekor nem nyerted meg a napi nyeremények egyikét, akkor is őrizd meg a blokkot legalább 3 hónapig, hiszen a heti - és fődíjak átvételéhez is szükség lehet rá. Abban az esetben, ha a nyertesek közül valaki bármely okból (hibás adatok megadása, blokk hiánya stb.) nem tudja átvenni a nyereményét, a napi-és heti nyertesek esetén a sorban következő időpontban Pályázó, míg a fődíj esetén a kisorsolt pótnyertes jogosult az adott nyeremény átvételére, aki szintén kizárólag a blokk bemutatása után veheti át a nyereményt. Így a fődíj sorsolása után is javasolt a blokkokat legalább három hónapig megtartani.

Mikor értesülök róla, hogy nyertem?

A napi díj nyertesei a kód feltöltésénél azonnali üzenetben értesülnek, hogy nyertek, míg a heti díj nyerteseit az adott hetet (promóciós időszak) követően, a fődíj nyerteseit pedig a sorsolást követően Lebonyolító e-mailben és/vagy telefonon értesíti a nyerés tényéről. Mindemellett a weboldalon a Kódfeltöltés menüpont alatt minden Pályázó megtekintheti, hogy mely kódjával jogosult az adott nyereményre, mely kódjával nyert már napi vagy heti díjat, illetve azt is, hogy mely kódjával melyik fődíjra pályázott. E-mail üzenetben, vagy telefonos egyeztetés alkalmával nyereményük átvételével kapcsolatban további információt is kapnak a nyertesek. Felhívjuk a Játékosok figyelmét, hogy napi díjat egy játékos a játék teljes időtartama alatt (2016. 05. 17. – 2016. 06. 20.) maximum 3 alkalommal nyerhet különböző blokk adattal, illetve ezen nyertes blokkokkal már nem indulhatnak a heti díjakért. Azon Játékosok, akik már előzetesen napi vagy heti díjat nyertek ugyanazon nyertes blokkal már nem pályázhatnak a Fődíjért.

Mikor kapom meg az ajándékom és hogyan?

A napi díjak esetében az online rendszer a kódfeltöltés után válaszüzenetben értesíti a Játékost – az online rendszer terheltségétől függően a lehető leggyorsabban, de legkésőbb 3 (három) napon belül -, melyből megtudhatják, hogy ők nyerték-e a napi nyeremények egyikét, míg heti díj esetében az adott heti periódust követően, fődíj esetében Lebonyolító a sorsolást követően e-mailben értesíti a nyertest a nyerés tényéről.
A nyertes blokk másolatának beküldésére vagy személyes bemutatására az értesítéstől számított 5 napon belül van lehetőség. Szervező futárszolgálat igénybevételével juttatja el a napi-és heti díjakat a Nyertesek részére a Nyertes által a regisztráció során megadott névre és magyarországi címre díjmentesen. A nyereményt a Játékosok 30 naptári napon belül kapják kézhez azt követően, hogy a nyereményre való jogosultságukat érvényes, a vásárlást igazoló blokkjukkal igazolták. A főnyeremény átvétele a Nyertesek által kizárólag személyesen, értesítés után a Lebonyolító vagy a Szervező székhelyén történik, előre egyeztetett időpontban. A nyeremény utak Lebonyolítóval egyeztetett időpontban, de legkésőbb 2017 júniusáig utazhatók le.

Mi a teendőm, ha további kéréseim lennének?

A promócióval kapcsolatos további információért kérjük, a raffaello@createam.hu e-mail címre küldj e-mail üzenetet, vagy olvasd el a részletes játékszabályzatot!